2013. november 9., szombat

Az érzelmek éjszakája (Super Junior) VI.


Figyelmeztetés: 18+ és yaoi

         Ahogy a nappaliban végre kettesben maradtak, Yesung közelebb húzta magához Wookie-t, majd lágyan megcsókolta. Először csak az ajkaival simogatta szerelme ajkait, majd óvatosan átdugta nyelvét is a szájába.
Utóbbi az első pillanatban mozdulni sem tudott, de néhány másodperccel később minden ellenállása szertefoszlott. Teljen elmerültek egymásban, legalább negyed órája csókolóztak már, amikor Yesung ajkai lassan eltávolodtak az övéitől, és ő levegőért kapkodva megszólalt:
- Gyere, menjünk fel a szobámba.
Hallva ezt a mondatot, Wookie-nak egy pillanatra elállt a lélegzete, és tágra nyíltak barna mandulaszemei.
- A te szobádba? Most? Mi ketten? – kérdezte meglepődéssel az arcán.
- Ne félj, nem foglak bántani – súgta a fülébe Yesung, majd lágy csókot lehelt szerelme fülcimpájára és a nyakára.
A fiú még mindig meg volt ijedve, de a nyaka érintésétől ijedtségénél erősebb érzések kerítették hatalmukba. Teljesen ellazult Yesung karjaiban, és a fülébe súgta:
- Menjünk.
- Biztos? Nem szeretném, ha te még nem vagy felkészülve.
- Nem tudom, mire vagyok felkészülve, csak azt, hogy szeretlek – mondta Wookie, majd a szemeivel is elmondta ugyanezt szerelmének.
Ujjaikat összekulcsolták, ismét szerelmes pillantást vetettek egymásra, majd elindultak Yesung szobája felé. Épp a második emelet felé vették az irányt, amikor  meghallották Leeteuk hangos, és Heechul halk nyögéseit.
- A fenébe, ez már megint elcsábította a leaderünket – bosszankodott Yesung.
- Szerintem szeretik egymást, ne foglalkozz velük.
- Igazad van, most csak veled szeretnék foglalkozni – súgta a fülébe Yesung.
Ekkor értek fel a második emeletre, és ő még a folyosón elkezdte csókolgatni Wookie nyakát, amitől a fiú úgy érezte, forog vele a világ. A szíve majd’ kiesett a helyéről, hiszen olyan régóta várt már erre. A pillanatból Donghae és Hyukie hangja zökkentette ki őket, ami a szomszéd szobából jött. Egymásra néztek, és mindketten nevetésben törtek ki. Kezüket sietve szájuk elé kapták, mert nem akarták, hogy felfedezzék őket.
Az ajtóhoz érve Yesung szerelme mögé állt, átkarolta őt, és így nyitotta ki az ajtót. Gyengéden betolta őt a szobába, majd lábával csukta be az ajtót. Persze ez jó hangosra sikerült, amin mindketten jót nevettek.
Ezután hátulról újra közel húzta magához Wookiet, tovább folytatta nyakának csókolgatását, majd benyúlt a pólója alá, és felsőtestét is simogatni kezdte. Két kezével megfogta a pólóját, és lehúzta szerelméről. Csókjaival elindult a hátán lefelé, és minden apró pontot bejárt, miközben párja hasát is egyre lejjebb haladva simogatta.
Ekkorra már teljen megszűntek Wookie félelmei, és csak arra tudott gondolni, mennyire kívánja Yesung minden egyes érintését. Szerelme közben csókjaival elért a derekáig, elöl pedig a férfiasságát kezdte el a nadrágon keresztül simogatni. Wookie halk nyögésekkel válaszolt; ekkor már csak a másik fiú létezett az elméjében, akit mindennél jobban szeret, az egész külső világ megszűnt számára.
Yesung kigombolta rajta a nadrágot, majd lassan szembefordította magával a fiút. Egymásra néztek, miközben mindkettejük szemében tükröződött a vágy, amit már régóta éreztek egymás iránt. Vad csókolózásba kezdtek, majd Yesung a bokájáig letolta szerelme nadrágját és alsónadrágját, majd így kezdte el simogatni annak merev férfiasságát.
Közben Wookie is őrült vágyat érzett, hogy felfedezze kedvese testét. Lassan, egyik kockáról a másikra simította végig szerelme kidolgozott hasát, majd kezei felkúsztak annak mellkasáig, és levette róla a pólót. Ezután kigombolta a nadrágját, és kicsit lejjebb húzta.
Letérdelt Yesung elé, és elkezdte csókolgatni, majd később nyalogatni kedvese combjait. A térdétől indult, majd egészen a csípőjéig haladt felfelé, aztán újra lefelé indulva folytatta, miközben egyre beljebb ért szerelme combján, így egyre érzékenyebb területet érintett ajkaival.
Yesungnak ez volt a gyenge pontja, ezért minden egyes érintésbe beleremegett. Átkarolta a másik fiú vállait, és megkérdezte:
- Honnan tudod, hogy ezt szeretem a legjobban?
Wookie felnézett kedvese szemeibe, és elmosolyodott:
- Onnan, hogy amikor Heechul elkezdte simogatni a combodat, mindig úgy rákiabáltál, hogy fülét-farkát behúzva elszaladt.
- Máshol sem engedem, hogy simogasson, tudod.
- Igen, de csak akkor förmedtél rá olyan dühösen, amikor a combodhoz nyúlt.
- Milyen jó megfigyelő az én szerelmem – mosolygott Yesung.
Kezeivel lágyan megfogta Wookie karjait, és felhúzta őt, majd gyengéden az ágyra fektette. Fölé mászott, és ráült a csípőjére.
- Tényleg felkészültél? Nagyon óvatos leszek, megígérem! – súgta lágy hangon szerelme fülébe
- Igen, csak veled szeretném – felelt a fiú halkan, de határozottan.
Yesung újra elkezdte simogatni Wookie férfiasságát, közben nagyon óvatosan hatolt be a sajátjával, és lassan mozogni kezdett szerelmén.
- Nem fáj? – kérdezte tőle tekintetét fürkészve.
- Nem. Nagyon szeretlek – mosolygott rá Wookie.
- Én is nagyon szeretlek – mondta ki párja is, és fokozatosan gyorsított a tempón.
Mindketten egyre gyorsabban kapkodtak levegő után, majd szinte egyszerre jutottak el az orgazmusig. Yesung szerelmes pillantást vetett Wookie-ra, aki szemeivel viszonozta ezt. Ezután lemászott szerelméről, gondosan betakargatta őt, majd befeküdt mellé az ágyba. Ők is együtt töltötték az éjszakát.

Siwon szobája az első emeleten volt, Leeteuké mellett. Mikor nem bírta tovább nézni Heechul játszadozását a leaderrel, és mérgében felvágtatott oda, fülébe dugta a fülhallgatót, elindított valami zenét a telefonján, és maximumra nyomta a hangerőt.
Kicsit le is nyugodott ettől, és lefeküdt aludni, miközben tovább hallgatta a zenét. A kint folyó beszélgetésekből nem hallott semmit, később viszont Leeteuk nyögései túlharsogták a fülébe üvöltő zenét is.
Siwon mérgében kitépte a füléből a fülhallgatót, le-föl szaladgált a szobában, majd leviharzott a nappaliba.
Shindong szobája ugyanazon az emeleten volt, barátjáé mellett. Ő ekkor még szintén nem aludt, és persze szintén mindent hallott, ami Leeteuk szobájában történt, és Siwon ajtajának becsapódását is. Gyorsan barátja után indult a földszintre.
Ahogy Shindong leért a lépcsőn, azt látta, ahogy Siwon önti magába a sojut. Megdöbbent a látványtól, mert korábban még sosem látta így a másikat. A másik fiúnak - mint akit tetten értek - megállt a kezében az üveg, és kerek szemmel kérdezte:
- Hyung… te… mit keresel itt ilyenkor?
- Nem kell magyarázkodnod, Siwon, jól tudom, milyen érzés.
- Miről beszélsz? Meg…te? Honnan tudnád te? – legyintett lekezelően.
- Onnan, hogy ma este nemcsak neked esett rosszul a látvány. De te soha nem láttál tovább az orrodnál…
- Mi?? - kérdezte megdöbbenve Siwon, miközben felállt az asztaltól, de még mindig kezében szorongatta az üveg száját.
- Ha valaha is annyira közeli barátodnak éreztél volna, mint én téged, szavak nélkül is észrevehetted volna. Fáj, hogy még te sem értesz meg, hiszem annyi mindenen mentünk keresztül együtt. De mindegy, elmondom. Szerelmes vagyok Wookie-ba. Már nagyon régóta. Titkoltam, mert tudtam, hogy sose viszonozná az érzéseimet – Fújta ki a levegőt megkönnyebbülve Shindong, aki számára – annak ellenére, hogy a kezdetektől a csapat mókamestere - nagyon megerőltető volt az érzéseiről beszélni.
         Siwon kezéből kicsúszott az üveg szája a meglepődéstől, és nagyot koppant az asztalon.
- De… ezt… most miért mondod el nekem?
- Azért, mert a barátom vagy. És azért, hogy tudd, én melletted állok, még akkor is, ha te eddig csak egy havernak tekintettél, akivel lehet poénkodni. Ennek örömére hozol nekem is egy üveg Sojut?
Siwon most kezdett magához térni a meglepődéstől. Nem szólt semmit, csak tántorogva elindult a hűtő felé. Bár ezt se vallotta be magának, de nagyon jól esett neki, hogy van valaki, aki szavak nélkül is megérti, és mellette áll. 
Hajnali két óra tájban végül a két barát is nyugovóra tért, miután két üveg soju mellett próbáltak együtt túllépni bánatukon, és egymást támogatva mentek fel a lépcsőn.

...Ézemi...

2 megjegyzés:

  1. Aish úgy sajnálom őket :( szegénykéim :( de na Wookie és Yesung egymáshoz való, majd szerzel nekik is biztos valakit :)
    Megkedvelem a YeWook párost is :) hajaj Minnie szedd össze magad, mert elveszíted Wookiet :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt most úgy érted, hogy tervezel egy olyat, ahol Minnie elveszti Wookiet? :)

      Törlés