2013. október 21., hétfő

Az érzelmek éjszakája (Super Junior) I.



Megjegyzés: Ez a fici befejezett, hét részes. A lap alján tudsz az egyes részekre ugrani.

Műfaj: romantikus
Figyelmeztetés: 12+ és yaoi

Megint eljött az este, és mindenki nyugodtan tett-vett a házban, ahogy mindig. A nappaliban Yesung, Kyu és Wookie kreativitás játékot játszottak, miközben az asztal másik oldalán Siwon és Shindong halkan beszélgetett.
Az első emeleten Heechul éppen a gép előtt ült, és belefeledkezett a játékba. Egy szobával arrébb Leeteuk elmélyülten hallgatta a saját hangját az iPhone-ján, mert épp egy új dalon dolgozott, amit nemsokára a bandának is be akart mutatni.
A második emeleten Donghae és Hyukie az előbbi szobájában bömböltették a hifit, grimaszokat vágva és nevetve táncoltak a zenére, majd az ágyon ugráltak, és egyéb bolondságokat csináltak.
A többiek nem voltak a házban. Henry és Zhoumi egy közös fotózásra utaztak, mások pedig egy TV-s vetélkedőben képviselték a csapatot.
A nappaliban a halk alapzajt Shindong hangja törte meg:
- Éhes vagyok, ti nem?
Odament a hűtőhöz, kinyitotta az ajtaját, de az italokon és a tejen kívül csak egy darab sajtot talált. Azonnal bekapta azt, majd teli szájjal csak ennyit mondott: -  Ezzel nem megyünk sokra. Rendeljünk sült csirkét, mit szóltok?
A csirke szóra már a többiek is felkapták a fejüket. Wookie megszólalt:
- Jól van, akkor én megrendelem. Hyung, szólnál a többieknek is az emeleten? - fordult Yesung felé.
- Persze, Wookie, máris megyek.
- Köszönöm. Akkor, ha jól számolom, kilencen vagyunk. Shindong hyung gondolom, kettőt kér, így tíz csirkét fogok rendelni - mondta, és már hívta is az ételkiszállítókat.
Miközben a csirkére vártak, tovább folytatták megkezdett tevékenységeiket. Az első emeleten Heechul éppen befejezett egy pályát a számítógépes játékban, és elégedetten konstatálta, hogy megint ő nyert. Kikapcsolta a gépet, aztán egy pár pillanatig csak ült, és nézett maga elé.
Egyszer csak felkapta a fejét, és mosolyra húzta a száját, mert eszébe jutott valami. Felpattant, és Leeteuk szobájához futott, ahol ő még mindig az új dallal foglalkozott.
Heechul izgatottságában kopogni is elfelejtett, úgy szaladt be a szobába. Leeteuk észrevette, hogy kinyílt az ajtó, ránézett a fiúra, és kivette a füléből a fülhallgatót, mire Heechul megszólalt:
- Képzeld, hyung, tegnap felhívott Onew, és mondta, hogy látta, ahogy Hongki és Geunsuk… - kezdte el, de már nem tudta befejezni a mondatot, mert Leeteuk félbeszakította:
- Ne haragudj, de látod, hogy mit csinálok, gyere vissza inkább később.
Heechul elszomorodott, de tudomásul kellett vennie leadere szavait, utóbbi ugyanis nem szerette, ha akkor zavarják, amikor éppen elmélyülten dolgozik. Így lassan visszasomfordált a szobájába.
Fel-alá járkált, malmozott hosszú ujjaival, bámulta a plafont, miközben egy dalt dúdolt; majd alig tíz perc elteltével megint eszébe jutott valami, és bement Leeteukhöz vigyorogva, aki megpillantva őt, ismét kivette a füléből a fülhallgatót.
- Mi az már megint?
- Hyung, mikor megyünk el újra a vidámparkbaaa? – kérdezte olyan hangsúllyal és arckifejezéssel, mint amikor egy kisfiú az apukáját kérleli. – Kyu mondta, hogy megint az a kedves ahjumma van ott, akivel a múltkor beszélgettünk. Olyan régen voltunk már együtt…
- Figyelj, ezt majd megbeszéljük később. Most nem érek rá, koncentrálnom kell. De ezt magad is észrevehetnéd.
Heechul lehorgasztott fejjel távozott a szobából, és ment be pár lépés után a sajátjába. Nem tudta, hogy mit kezdjen, csalódottan vágta le magát a székre, és elkezdett rajzolgatni. Közben végig azon kattogott az agya, hogy kerülhetne ismét közel leaderéhez.
Pár perccel később meghallotta, hogy Leeteuk ajtaja kinyílik, és ő elindul a folyosón a lépcső felé. Felragyogott az arca, felpattant, odaszaladt mellé, és megfogta annak kezét. Leeteuk komoly tekintettel nézett rá:
- Kérlek, ezt most ne csináld, főleg ne a többiek előtt. – Angyali hangjában ekkor mintha határozott elutasítás csengett volna, miközben lefejtette a fiú kezét a sajátjáról.
Heechul megint elszomorodott, és ezzel a szomorúsággal az arcán kullogott leadere után a lépcsőn lefelé. Vajon sosem fogja vállalni a kapcsolatunkat a többiek előtt?
Eközben odalent Kyu elővette a telefonját, és ezt mondta:
- Ez egy mikroport.
Beledugta a hátsó zsebébe, majd úgy tett, mintha a rajta lévő kis mikrofont a pólójára csíptetné.
- Nagyon jó, ötletes! - lelkendezett Yesung és Wookie.
Ezután Wookie következett, kezébe vette a telefont:
- Ez egy kisautó – mondta halkan, és úgy tett, mint egy kisgyerek, aki a földön autókázik.
Leeteuk és Heechul ekkor már majdnem leértek a lépcsőn. Utóbbi meglátta, hogy a többiek kreativitás játékot játszanak az asztalnál, és a szomorúság helyett ismét kirajzolódott a flegma vigyor az arcán.  
- Az én ötletem sokkal jobb volt, de rendben van – mutogatott magára Kyu Wookie-ra nézve, aki nem szólt semmit, csak jót mosolygott a maknae szemtelenségén, mert már megszokta azt.
Yesung épp a telefon felé nyúlt, amikor Heechul Leeteuk elé ugrott; odarohant az asztalhoz, felkapta Yesung orra elől a telefont, majd vigyorogva az asztal túlsó széléhez szökkent vele:
- Ez egy sminktükör – szólt nőies hangon, és úgy tett, mint aki éppen sminkeli magát, miközben csábosan billegtette szempilláit.
Mindenki nevetésben tört ki, kivéve Yesungot, aki szúrós szemekkel nézett a fiúra:
- Hyung, legközelebb szólj, ha játszani akarsz.
- Ne haragudj! - szólt lágyan Heechul, és közben olyan boci szemekkel nézett, hogy megint mindenki nevetni kezdett.
- Jól van, ha akartok, játsszatok ti is - mondta Kyu egykedvűen, mintha ő vezetné a játékot, miközben pakolászni kezdett az asztalon, hogy több helyet csináljon a többieknek.
Heechul mosolyogva ült le az egyik székre, és Leeteuk is követte. Velük szemben Siwon egy pillanatra átnézett Shindong feje fölött, hogy jobban lássa a történteket. Ő maga ezt észre sem vette, utóbbi viszont sejtette barátja viselkedésének okát.
Leeteuk pont Yesung elé ült le az imént, így neki kellett következnie a játékban. Kezébe vette a telefont, nézegette néhány másodpercig, majd így szólt:
-  Ez egy tábla csoki! - Széles mosollyal imitálta, ahogy a csokiba harap.
A többiek megtapsolták a leaderük vicces ötletét. 

...Ézemi...


További részek:
II.
III.
IV.
V.
VI.
VII.

2 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon jó volt! Nem értem mit akarsz még a karakterekről tanulni, szerintem szuperül bánsz velük, mindenkit nagyon jól leírsz. A kedvencem viszont Heechul, már az előzőbe is imádtam, ahogy vele/róla írsz! Nagyon érzed a srácot :P

    VálaszTörlés
  2. Ezt komolyan mondod? Mármint, hogy nincs gond a karakterekkel. Kaptam egy nagyon durva kritikát emiatt, és igaznak éreztem, hogy ellentmondásosan viselkednek.
    Heechultól kiesik a szívem, tudod... :) Ezzel most úgy feldobtad a napomat. :)

    VálaszTörlés